Staresso Mirage PLUS 2023 | SP-300 PRO

95,90 €
Excl. BTW: 79,26 €
Op voorraad
levering morgen, 16.7. (bezorgopties)

95,90 €
Excl. BTW: 79,26 €
-
+
Staresso
Algemene beoordeling: 4.8 (96%)

17 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Staresso

De nieuwste - de verbeterde 2023 PLUS-versie , deze upgrade omvat:

  • een grotere en krachtigere pomp voor een nog efficiëntere werking,
  • betere constructie – roestvrijstalen elementen toegevoegd in plaats van de originele plastic elementen,
  • sterkere machineconstructie van de koffiemachine - de binnenkamer en schroefdraad zijn gemaakt van roestvrij staal, wat de levensduur van de koffiemachine aanzienlijk verlengt en de robuustheid ervan vergroot,
  • naakt Portafilter - verbeterde versie onder druk.
  • de nieuwe versie heeft geen uitloop voor het bereiden van 2 koffiesoorten.

Het Staresso Mirage draagbare koffiezetapparaat van de 3e generatie bereidt smakelijke espresso zonder dat er elektriciteit nodig is. Met een simpel pompje bereik je een druk van 15-20 bar vergeleken met een normale espressomachine.

Aantrekkelijk ruimteschipontwerp met opvouwbare standaard. Het koffiezetapparaat heeft een zeer stevige constructie , waardoor koffie op elke ondergrond gezet kan worden. Het wordt ook geleverd met een ingebouwd koffiekopje .

Het koffiezetapparaat weegt 600 gram . Door zijn formaat is hij geschikt voor transport, maar ook als statisch koffiezetapparaat ter vervanging van de regular koffiemachine thuis, op het werk of in het weekendhuis.


Als u op zoek bent naar een draagbaar koffiezetapparaat met een minimaal formaat, raden wij u aan de Wacaco Nanopresso (336g) of de Wacaco minipresso (360g) te kiezen

Dankzij de door u gekozen pompintensiteit heeft u de werkdruk zelf in de hand.

Het Staresso Mirage koffiezetapparaat is gemaakt van duurzaam plastic en is BPA-vrij . Roestvrijstalen portafilter. Ingebouwde roestvrijstalen koffiekop.

Afmetingen : 11 x 9 x 27 cm, gewicht : 600 g, watercapaciteit : 180 ml,   maximaal . koffiecapaciteit : 18-22 g, maximale druk : 15 - 20 bar. Kleur: zwart . Koffie : gemalen Nespresso capsules.

Diameter portafilter: 53 mm. Je kunt de koffie in de Portafilter persen met behulp van een tamper van 53 mm, deze vind je hier in ons aanbod .

Verpakt in een doos, inclusief handleiding.

Dit kan nuttig zijn:

Staresso Discovery D-6 koffiemolen

Als u van echt verse en smakelijke koffie wilt genieten, raden wij u aan de koffie vlak voor de bereiding te malen. Hij past perfect bij uw Staresso-set. Je kunt de molen hier kopen.

Rock2More melkopschuimer

Met de Staresso koffiemachines kun je direct melk opschuimen met de zuiger, maar met de Rock2More melkopschuimer kun je een zachter melkschuim maken en is deze ook geschikt voor het bereiden van andere dranken. Koop de opschuimer hier.

Staresso Mirage set:


Geef beoordeling

Beoordeling: