2x Herbruikbare capsule SEALPOD voor Dolce Gusto ®

55,90 €
Excl. BTW: 46,20 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

55,90 €
Excl. BTW: 46,20 €
-
+
SEALPOD
Algemene beoordeling: 4.8 (96%)

28 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: SEALPOD

Maak met de hervulbare roestvrijstalen capsule SEALPOD uw eigen capsules van topkwaliteit voor Dolce Gusto ® koffiezetapparaten, gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

De bijgewerkte versie van 2023 is voorzien van een verbeterde siliconen dop met nog betere compatibiliteit.

De kit bevat 2x roestvrijstalen capsule, maatkoffiekopje, 200x papieren filters.

Deze capsule is niet beperkt door het aantal gebruiksmomenten . De capsule wordt afgesloten door een siliconen deksel met een vooraf gemaakt gat voor de naald van het koffiezetapparaat.

Verpakt in een kartonnen doos van gerecycled papier. Capsule is gemaakt van roestvrij staal, de deksel van siliconen (BPA-vrij).

Compatibel met alle Dolce Gusto® koffiezetapparaten.

Hoe gebruik je een herbruikbare capsule:

  1. Vul de capsule met de koffie tot aan de bovenkant, waar het roestvrijstalen deksel is geplaatst.
  2. Druk de koffie aan met een lepel of deksel en laat het deksel in de capsule zitten.
  3. Bedek de capsule met een siliconen deksel, gecentreerd door het gat in de richting van de naald van het koffiezetapparaat.
  4. Volg de stappen zoals u de gewone, originele capsule zou gebruiken.
  5. Klaar voor de start, af. Geniet van je eigen koffie en bespaar :-)

dolce gusto-capsules

Hoe kies je de juiste koffie?

Als u voorgemalen koffie koopt, kies dan voor het type ‘ Mokka ’. Als je de koffie zelf gaat malen , raden wij je aan de koffiebonen te malen met een molen met keramische maalwielen , zoals weergegeven op de foto, voor een iets grotere maling dan espresso.

Wilt u een goede koffiemolen hebben?

Bekijk dan eens onze "Mlynko" koffiemolen met keramische maalwielen en mogelijkheden om de maalgraad van de koffie aan te passen.

Papieren filters (optioneel)

Ook bieden wij een set van 200 papieren filters aan voor een perfecte filtratie van zelfs de kleinste koffiekorrels of voor het zetten van thee. Koffie zetten met een filter geeft je de mogelijkheid om een rijkere cremalaag te verkrijgen. Koop hier filters.

Bereid koffie als een barista van Professional

Met de tamper druk je de koffie in de capsule. Gebruik de Barista-pen om prachtige ornamenten op het melkschuim te tekenen.

Schuimende melk voor cappuccino

Maak heerlijk cappuccinoschuim met een handmelkopschuimer . Koop het hier.

Behoud van de koffiekwaliteit

Door uw koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, blijft de kwaliteit van uw koffie behouden. Zie de reinigingsset voor capsulekoffiemachines .

Draagbare koffiemachine compatibel met Dolce Gusto capsules

Wil je onderweg genieten van een heerlijke espresso? Met de mechanische koffiemachine - Wacaco NanoPresso + DG-kit kunt u zelfs zonder elektriciteit koffie bereiden met behulp van de Dolce Gusto-capsules (origineel of onze roestvrijstalen capsules). Het koffiezetapparaat vind je hier.

De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Geef beoordeling

Beoordeling: