Hoe kies ik de Wacaco NanoPresso en zijn uitrusting?

In dit artikel bespreken we de voordelen van de verschillende soorten koffiemachineaccessoires en hoe je deze kunt combineren .

U kunt ook de officiële productbrochure van Wacaco lezen (bijgewerkt op 5/2022). De brochure vindt u hier.

Update van 11/2021 - nieuwe Wacaco Picopresso:

Eind 2021 lanceerde Wacaco een nieuw product: het PicoPresso koffiezetapparaat. NanoPresso en PicoPresso lijken misschien op vergelijkbare koffiemachines, maar zijn eigenlijk bedoeld voor verschillende gebruikers.

De PicoPresso zal meer ervaren gebruikers aanspreken, omdat hij een roestvrijstalen mand van Professional heeft, vergelijkbaar met die op duurdere koffiemachines met hendel. Om bevredigende resultaten met de Picopresso te verkrijgen, is het noodzakelijk om te beschikken over vers gebrande koffie en vooral over een molen van goede kwaliteit.

De Nanopresso zal iedereen aanspreken, ook als je koffie van mindere kwaliteit gebruikt, maak je een smakelijke espresso met een rijke crème. Als u normaal gesproken een koffieautomaat of een Classic-hendelmachine gebruikt en uw gemalen koffie in een winkel koopt, raden wij Nanopresso aan.

Wacaco NanoPresso koffiezetapparaat en kleuropties (69,90€)

wacaco nanopresso

Alle NanoPresso koffiezetapparaten produceren dezelfde koffie. Het is hetzelfde type, alleen in een andere kleur.

Bij elke kleur wordt een stoffen etui meegeleverd. Voor een zwarte koffiemachine bieden wij de mogelijkheid om tegen een speciale prijs een hardcase aan te schaffen.

Als u geïnteresseerd bent in een gekleurd koffiezetapparaat met een harde koffer, dient u apart een harde koffer maat S aan te schaffen.

Accessoires: Barista-kit (32,90€)

barista-set

Met de Barista kit zet je een dubbele espresso of twee kleine piccolo's tegelijk.

De Barista kit bevat twee uitbreidbare, opschroefbare verlengstukken voor het koffiezetapparaat NanoPresso:

- een vergroot waterreservoir van 140 ml (vergeleken met de standaard 80 ml),

- reductie, waardoor u een vergrote koffiedispenser van 16 g kunt gebruiken (standaardcapaciteit is 8 g).

Het bevat ook accessoires : Tamper om de koffie in de dispenser te persen, 2x 16g-dispensers met deksel voor overdracht, 1x 8g-dispenser met deksel voor overdracht, grote espressokop.

Alle onderdelen zijn in een kunststof behuizing aan elkaar geschroefd, waardoor de Barista kit niet rammelt tijdens transport en alle onderdelen perfect beschermd zijn.

Accessoires: Nespresso-adapter (24,90€)

ns-adapter

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een adapter voor gebruik met Nespresso capsules . Als je thuis een Nespresso-machine hebt en capsules koopt, is deze adapter een must.

Het voordeel van onderweg koffie zetten in een capsule is dat de koffie gemakkelijk bewaard kan worden zonder zijn aroma te verliezen. Het nadeel is uiteraard dat de capsule niet gerecycled kan worden.

De Nespresso-adapter kan ook worden gebruikt met onze milieuvriendelijke hervulbare capsules, zie het aanbod .

De Nespresso-adapter kan op het NanoPresso-koffiezetapparaat worden geschroefd of afzonderlijk in de stoffen koffer worden vervoerd.

Accessoires: harde reiskoffer (€ 19,90)

puzdro nanopresso

De harde koffer biedt de ultieme stootbescherming voor uw koffiezetapparaat en accessoires. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte binnenkant. Sluit met een ritssluiting.

Kies voor het transporteren van de NanoPresso koffiemachine maat S.

Wanneer u de NanoPresso + Nespresso Adapter vervoert, kiest u maat M.

Kies maat L als u een NanoPresso + opschroefbare Nespresso-adapter of een koffieadapter van 16 g uit een Barista kit en een groter waterreservoir uit een barista-set vervoert.

Accessoires: Barista microvezelhanddoeken (9,90€)

Deze handdoeken zijn perfect voor het wegvegen van gemorst water of koffie uit de koffiemachine en de accessoires. Gemaakt van hoogwaardige microvezel.

Ze zijn voorzien van het Wacaco-logo en passen barista-handdoeken perfect te combineren met de accessoires voor het koffiezetapparaat.