ARAM Ultimatum Tamper – Solo

244,90 €
Excl. BTW: 202,40 €
Geen voorraad meer

Gerelateerde producten

Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Aram coffee

De Aram Ultimatum Tamper - Solo is de premium Tamper die is ontworpen om consistentie en precisie te leveren bij elk gebruik, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor zowel Professional barista's als koffieliefhebbers.
Dankzij het ergonomische handvat ligt de Aram Ultimatum Tamper comfortabel in de hand, zodat u perfect kunt aandrukken zonder uw pols te belasten. De hoogwaardige roestvrijstalen basis is ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan.

Bij gebruik van de ARAM Ultimatum tamper kan de gebruiker dankzij de Sensus® -technologie met de palm van de hand druk uitoefenen op het koffiepoeder. Zodra de ingestelde druk is bereikt, stijgt het Sensus-systeem en produceert een licht hoorbaar plopje, wat de gebruiker aangeeft dat de juiste verdichtingskracht is bereikt en dat er geen verdere druk nodig is.
Deze functie is vooral handig om ervoor te zorgen dat het koffiepoeder altijd in de juiste mate wordt gecomprimeerd, waardoor een hoge herhaalbaarheid wordt bevorderd zonder energie en tijd te verspillen.

De aandrukkracht kan worden aangepast tussen 7,4 kg en 13,9 kg , zodat de gebruiker de gewenste aandrukdruk kan instellen. Deze verstelbaarheid zorgt ervoor dat de Tamper kan worden afgestemd op de voorkeur van de gebruiker of de specifieke eisen van de gebruikte koffiemelange.

Voordelen van Aram ultimatum-sabotage

  • Consistent aanstampen - Zorgt voor een gelijkmatige en consistente aandrukdruk, zodat u elke keer weer een perfecte espresso krijgt.
  • Instelbare kracht - Maakt het mogelijk de verdichtingskracht aan te passen tussen 7,4 kg en 13,9 kg.
  • Auditieve feedback - Geeft een hoorbare plop wanneer de gewenste aandrukdruk is bereikt, waardoor giswerk wordt verminderd.
  • Gebruiksgemak - Ergonomisch ontworpen voor comfortabel en efficiënt gebruik, waardoor u moeite en tijd bespaart.

Technische specificaties:

  • Schijfdiameter : 53,3 mm (Aram-compatibel)
  • Hoogte: 54 mm
  • Breedte : 72 mm
  • Gewicht met houten basis : 340 g
  • Materiaal: roestvrij staal. Aluminium ruimtevaart, polyacetaal, edel hout.

Geef beoordeling

Beoordeling: