Subminimal NanoFoamer PRO - automatische microschuimmaker

204,90 €
Excl. BTW: 169,34 €
Op voorraad
levering op 25.7. (bezorgopties)

204,90 €
Excl. BTW: 169,34 €
-
+
Algemene beoordeling: 5 (100%)

2 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Subminimal

Nanofoamer PRO , de automatische melkopschuimer van Subminimal, creëert met één druk op de knop het perfecte microschuim . Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele melk of aan een breed scala aan melkalternatieven , het schuim zal net zo perfect zijn.

Je kunt kiezen uit drie flowcontrollers en zes verschillende programma's, afhankelijk van de grootte van de drank of de gewenste consistentie van het schuim. Het duurt slechts 1-2 minuten om het schuim te maken, waardoor u tijd en handen vrij heeft om uw koffie te zetten. De NanoFoamer PRO produceert schuim van cafékwaliteit, dus het is aan jou om te experimenteren en latte art te creëren.

Door de dubbelwandige constructie voelt de NanoFoamer te allen tijde koel aan. Door het compacte formaat is hij gemakkelijk te hanteren en kun je direct in het kopje latte art creëren.

Voordelen van de Subminimal Nanofoamer PRO

  • microschuim van hoge kwaliteit - dankzij een speciaal ontworpen melkopklopsysteem kan de NanoFoamer PRO een extreem fijn en glad schuim produceren, vergelijkbaar met het schuim dat wordt geproduceerd door Professional espressomachines.
  • breed scala aan instellingen - 3 flowregelaars (zwart voor traditionele melk, blauw en groen voor melkalternatieven) en 6 instelprogramma's
  • Hoogwaardige constructie : het is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en slijtvastheid garanderen, zelfs bij dagelijks gebruik.
  • compact formaat - het compacte formaat maakt het gemakkelijk om rechtstreeks in het kopje te doseren bij het maken van latte art. Ook klein genoeg om mee te nemen op vakantie of op reis.

Technische parameters:

  • Afmetingen : 12 x 12 x 20 cm
  • Gewicht: 800g
  • Min. capaciteit: 100 ml
  • Max. capaciteit: 220 ml
  • Snoerlengte : 70 cm

Inhoud van de verpakking: NanoFoamer PRO, elektrische basis en stekker (EU PLUG), drie flowcontrollers, gebruikershandleiding en snelstartgids, reinigingsborstel, certificaat van echtheid, Latte Art Master Class-toegangscode

Geef beoordeling

Beoordeling: