1Zpresso K-Ultra silver - koffiemolen

279,90 €
Excl. BTW: 231,32 €
Op voorraad
levering morgen, 16.7. (bezorgopties)

279,90 €
Excl. BTW: 231,32 €
-
+
Algemene beoordeling: 5 (100%)

2 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: 1Zpresso

De nieuwste molen van 1Z presso K-Ultra met inklapbare handgreep en een nog verfijnder maalmechanisme.

De K-Ultra -versie van de hoogwaardige handmatige koffiemolen van de gecertificeerde fabrikant 1Zpresso biedt een maximum aan innovaties en verbeteringen voor een perfecte koffiemaalervaring.

Dit is het nieuwste model , ter vervanging van de oudere K-plus en K-max. Het lichaam van de molen is ronder dan zijn voorganger.

Doel : universeel. Aantal stappen (klikken): 100. Materiaal maalstenen : roestvrij staal. Stapgrootte (klik): 20 micron.

Gewicht : 700 g. Afmetingen : 18,5 x 6 x 19,5 cm. Kleur : zilver. Capaciteit gemalen koffie : 35-40 g. Demontage : magnetisch.

1zpresso Q2

Slijpmechanisme

De 1Zpresso K-Ultra molen is uitgerust met conische slijpstenen van 48 mm. Twee lagers zorgen voor een soepele slijping en de grootte van de slijpstenen ondersteunt bovendien snel en snel slijpen.

Slijp aanpassing

De maaldikte wordt ingesteld op de ring bovenaan de molen. Er zijn maximaal 100 stappen waaruit u kunt kiezen. Eén stap is slechts 20 micron, waardoor de korrelinstelling zeer flexibel is.

Gebruikte materialen

De 1Zpresso K-Ultra molen is gemaakt van duurzame materialen. De behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering gecombineerd met roestvrij staal. Het handvat is gemaakt van hout.

Magnetische koffiecontainer

De capaciteit van de container is 35-40 gram, genoeg om meerdere batches koffie in één keer te malen. Door middel van een ingebouwde magneet kan de container eenvoudig aan de hendel van de koffiemachine worden bevestigd. Via een opening in de bodem van de molen kun je de gemalen koffie samenpersen. Geschikt voor portafilters met een diameter van 51 en 58 mm.

Voordelen van de 1Zpresso K-Ultra molen

  • opvouwbare handgreep voor gemakkelijk reizen
  • Hoogwaardig, volledig roestvrijstalen ontwerp gecombineerd met hout
  • conische vorm van slijpstenen, 48 mm
  • tot 100 niveaus van slijpdikte, 1 stap duurt slechts 20 micron
  • gemakkelijk en soepel slijpen door de lagers en grote slijpstenen
  • magnetisch - eenvoudig opvouwbaar
  • praktische draagtas inbegrepen

1Zpresso K-Ultra versus 1Zpresso K-Max

1z presso k-ultra

Geef beoordeling

Beoordeling: