Sprinter ESL MB Sprinter/Vito/Viano

  • esl-emulator Mercedes
90,90 €
Excl. BTW: 75,12 €
Op voorraad
levering morgen, 23.7. (bezorgopties)

90,90 €
Excl. BTW: 75,12 €
-
+
Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: MBE engineering

Product uit de categorie: "Overige / Niet - Koffiegerelateerde producten".​

De definitieve plug-and-play- oplossing voor een kapot stuurslot dat erg duur is om te repareren (rond de € 800,-). Dit is een emulator van hoge kwaliteit, gemaakt in de EU .

De ESL-emulator is zeer eenvoudig te gebruiken , zelfs een niet-professional kan ermee overweg. Verwijder eenvoudigweg de ontkoppelingsconnector van het originele ESL-slot en sluit deze aan op de emulator. Gebruik de emulator om het probleem permanent op te lossen.

Het afzonderlijk vervangen van een beschadigd ESL slot/motorfiets is niet mogelijk, alleen het vervangen van de gehele middenkolom van het stuur (ca. € 800,-) is mogelijk.

Het voertuig met de ESL-emulator werkt soepel , geeft geen foutmeldingen en vergrendelt het stuur niet. Vanwege andere elementen van voertuigbescherming is het gebruik van een emulator veilig. De emulator is niet zichtbaar, deze zit verborgen onder plastic.

Als er een foutcode in het voertuiggeheugen is opgeslagen, moet deze worden verwijderd / of als het aantal ontgrendelingen in de "CAS" -eenheid (zogenaamde teller) wordt overschreden.

Symptomen van ELV/ESL-problemen:

- Geel of rood vergrendeld stuurwielsymbool,

- Onvermogen om het stuur te ontgrendelen wanneer de sleutel in het slot zit,

- Permanent stuurslot, onvermogen om de auto te starten.

Ondersteunde voertuigen:

Sprinter W906 2006-2019 bj

Vito/Viano W639 2003-2014

Geef beoordeling

Beoordeling: