Welk capsulekoffiezetapparaat is het beste?

Soms vraagt u ons om onze mening over welk capsulekoffiezetapparaat het beste geschikt is voor het gebruik van onze hervulbare eco-capsules. Dolce Gusto? Nespresso? Cafissimo? Of iets anders?

In de eerste plaats is het een kwestie van budget. Capsulemachines zijn in de supermarkt al voor € 30,- te koop (in de uitverkoop). Ook kunt u voor maximaal € 1.500,- een koffiecapsulemachine van het merk Miele (bijvoorbeeld Miele) kopen.

Wij vinden de systemen Dolce Gusto , Tassimo en Cafissimo zeer betaalbaar .

Het midden- en hoge prijssegment bestaat uit Nespresso koffiemachines of minder gangbare merken zoals Illy.

Onze TIP: Nespresso

Hier zijn 3 voordelen van deze oplossing: kapsulovy kavovar nespresso

1. Onze oplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van een roestvrijstalen Sealpod- capsule met zelfklevende aluminium (of papieren) doppen, simuleert 99% van de tijd de originele capsule . Met dit systeem kun je een wegwerpcapsule perfect nabootsen.

Zal de capsule de messen in het koffiezetapparaat beschadigen? Nee, het beschadigt de messen in de machine niet aangezien de capsule iets korter is dan het origineel. Daarom zullen de messen er niet in "bijten" als u de capsule in het koffiezetapparaat sluit.

Wij bieden ook een Barista kit aan met daarin 10 roestvrijstalen capsules en een vulstation zodat u de capsules vooraf kunt vullen.

Meer hier.

2. Een ander voordeel van de Nespresso koffiemachine is dat deze een melkstomer heeft (sommige duurdere modellen), net als de hendelkoffiemachine. Dit elimineert de noodzaak om gedroogde melk in een capsule te gebruiken.

3. Onze oplossing is eenvoudig te gebruiken. Vul gewoon de capsule, doe het deksel erop en plaats hem in uw koffiezetapparaat. Gebruik zoals gewoonlijk.

Wat is de beschikbaarheid van Nespresso capsules?

Het Nespresso-systeem is al meer dan 20 jaar op de markt en was het eerste capsulesysteem ooit. Hierdoor zijn er een aantal niet-originele wegwerpcapsules op de markt.

Sommige koffiebranders maken zelfs hun eigen Nespresso herbruikbare capsules.

In tegenstelling tot systemen zoals Dolce Gusto, Cafissimo of Tassimo zijn originele of alternatieve Nespresso-capsules echter meestal niet verkrijgbaar in supermarkten. Nespresso capsules zijn vaker te vinden in e-shops.

Dolce Gusto

We hebben twee oplossingen voor Dolce Gusto . Plastic ECO-capsules (ons eigen merk) en een roestvrijstalen SEALPOD capsule met een herbruikbare siliconen dop. kapsulovy kavovar dolce gusto

Beide kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als het origineel, met hetzelfde resultaat . Vergeleken met het Nespresso-systeem vereisen ze echter wat meer vaardigheid om te gebruiken. De capsule moet precies zo worden geplaatst dat de naald van de machine deze in het daarvoor bestemde gat prikt.

Wat is de beschikbaarheid van Dolce Gusto capsules?

Onlangs zijn er niet-originele wegwerpcapsules in hypermarkten verschenen tegen lagere prijzen dan originele capsules.

Originele capsules zijn over het algemeen verkrijgbaar in hypermarkten.

Cafissimo/Tchibo kapsulovy kavovar cafissimo

Het Cafissimo-systeem wordt ook wel Caffitaly, K-fee of Versimo genoemd.

Voor Cafissimo bieden we ook een herbruikbare roestvrijstalen SEALPOD capsule met een siliconen dop aan. De capsule is gemakkelijker te gebruiken dan de Dolce Gusto capsule, omdat deze niet hoeft te worden geplaatst.

De capsule is echter niet compatibel met de relatief gangbare Cafissimo Pure koffiemachine.

Wat is de beschikbaarheid van Cafissimo capsules?

De beschikbaarheid van wegwerpcapsules voor Cafissimo is iets lager dan voor Dolce Gusto, maar ze zouden verkrijgbaar moeten zijn in hypermarkten.

Momenteel zijn er ook niet-originele wegwerpcapsules, die meer verkrijgbaar zijn in e-shops.

Tassimo kapsulovy kavovar tassimo

Het Tassimo- systeem is ook relatief gebruikelijk. Helaas bieden wij voor dit systeem nog geen hervulbare ecologische capsules aan.

Qua kwaliteit en prijs lijkt het Tassimo-systeem sterk op de Dolce Gusto- of Cafissimo-systemen. Wegwerpcapsules zijn verkrijgbaar in supermarkten. Wegwerpcapsules zijn nog niet verkrijgbaar.

Als u dus een Tassimo-systeem koopt, moet u de originele wegwerpcapsules kopen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar het goedkoopste capsulekoffiezetapparaat onder de € 50 ,-, dan kiezen wij voor de Dolce Gusto . Er zijn verschillende soorten hervulbare capsules verkrijgbaar, maar ook niet-originele.

Zoek je een capsulekoffiemachine in de middenprijsklasse van rond de € 100 ,-, dan kiezen wij voor Nespresso .

Producten genoemd in artikel