1Zpresso J-Max zilver S - koffiemolen

229,90 €
Excl. BTW: 190,00 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

229,90 €
Excl. BTW: 190,00 €
-
+
Algemene beoordeling: 5 (100%)

4 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: 1Zpresso

De hoogwaardige, handmatige koffiemolen van de gecertificeerde fabrikant 1Zpresso in de J-Max S- versie biedt maximale innovaties en verbeteringen voor een perfecte koffiemaalervaring.

Doel : universeel / espresso (de fijnste maling van 1Zpresso molens). Aantal stappen (klikken): 90. Materiaal maalstenen : roestvrij staal. Stapgrootte (klik): 8,8 micron.

Gewicht : 778 g. Afmetingen : 19 x 6,3 x 18 cm. Kleur : zilver. Capaciteit gemalen koffie : 35-40 g. Demontage : magnetisch.

De S-versie heeft een opvouwbare handgreep voor nog betere draagbaarheid.

1zpresso Q2

Slijpmechanisme

De 1Zpresso J-Max S slijpmachine is voorzien van conische geslepen stenen van 48 mm. Twee lagers zorgen voor een soepele slijping en de grootte van de slijpstenen ondersteunt bovendien snel en snel slijpen.

Slijp aanpassing

De maaldikte wordt ingesteld op de ring bovenaan de molen. Er zijn maximaal 90 instellingenniveaus waaruit u kunt kiezen. Eén stap is slechts 8,8 micron, waardoor de maaldikte-instelling zeer flexibel is.

Gebruikte materialen

De 1Zpresso J-Max S molen is uitsluitend gemaakt van duurzame materialen. De behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering gecombineerd met roestvrij staal. Het handvat is van hout.

Magnetische koffiecontainer

De capaciteit van de container is 35-40 gram, wat voldoende is om meerdere batches koffie in één keer te malen. Met behulp van een ingebouwde magneet kan de container eenvoudig aan de hendel van de koffiemachine worden bevestigd. De gemalen koffie kun je samenpersen door een opening in het onderste gedeelte van de molen. Geschikt voor portafilters met een diameter van 51 en 58 mm.

Voordelen van de 1Zpresso J-Max S molen

  • opvouwbare handgreep
  • hoogwaardig, volledig roestvrijstalen ontwerp in combinatie met hout
  • conische vorm van slijpstenen, 48 mm
  • tot 90 niveaus van slijpdikte, 1 stap duurt slechts 8,8 micron
  • gemakkelijk en soepel slijpen dankzij de lagers en grote slijpstenen
  • magnetische inhaalslag
  • praktische draagtas inbegrepen

Geef beoordeling

Beoordeling: