Draagbare rocket stove Ecotree - houtkachel

+ cadeau: Ecotree Vork/lepel
35,90 €
Excl. BTW: 29,67 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

35,90 €
Excl. BTW: 29,67 €
-
+
Algemene beoordeling: 4.7 (94%)

6 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: ecotree

De Ecotree opvouwbare raketkachel is eigenlijk een aangepaste houtversnipperaar. Het voordeel van de rocket stove-versie ligt in de schoorsteenvorm, waardoor een efficiëntere houtverbranding en iets beter koken mogelijk is dan bij de Classic-vorm.

Daarnaast heeft deze houthakselaar ook een brede basis voor nog meer stabiliteit en een breed rooster aan de bovenzijde zodat je comfortabel een standaard theepot met een diameter van bijvoorbeeld 25 cm kunt plaatsen.

Er wordt ook een houttoevoer meegeleverd, zodat je langere stukken hout kunt verbranden door ze geleidelijk in te schuiven. De rocket stove is gemaakt van 1,3 mm dik roestvrij staal en is bestand tegen een belasting tot 10 kg.

Het pakket bevat ook een handig nylon etui , zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vuile rugzak als u hem draagt.

Deze houtkachel is zeer zuinig als het om brandstof gaat . Een paar takjes zijn voldoende om een kopje water te verwarmen, er is geen groot vuur nodig om één kopje water te verwarmen. De kachel kan ook buiten het daarvoor bestemde brandgebied worden aangestoken (uiteraard op een niet-brandbare ondergrond), bijvoorbeeld op het werk, op het strand, op grind, beton en soortgelijke ondergronden.

Materiaal : roestvrij staal. Gewicht : 790 g, hoogte : 23,6 cm, basis : 15x15 cm, grill : 18,7 x 18,7 cm, plaatdikte : 1,3 mm. Instructies voor gebruik inbegrepen.

Voordelen van de houtgestookte raketkachel:

  • Hoge brandstofefficiëntie dankzij het "schoorsteeneffect"
  • Brede grill met een maximale belasting tot 10 kg
  • Dikte metaalplaat: 1,3 mm
  • Stabiele basis
  • Gemakkelijk te dragen
  • Beschermhoes inbegrepen

Ecotree set:


Geef beoordeling

Beoordeling: