Flair second shot plus (flow control portafilter) - standard brew head

80,90 €
Excl. BTW: 66,86 €
Op voorraad
levering morgen, 23.7. (bezorgopties)

80,90 €
Excl. BTW: 66,86 €
-
+
Flair Espresso
Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Flair Espresso

Met een extra zetkop zet je espresso na espresso, zonder dat je eerst hoeft schoon te maken. Je maalt je koffie, vult en stampt de portafilters achter elkaar aan en maakt meerdere shots achter elkaar.

De second shot plus – Flow-Control 2 Portafilter is een standaardupgrade voor elke NEO-eigenaar die sneller meer shots wil maken. Elke second shot plus-set wordt geleverd met:

  • Cilinder met siliconenhuls
  • Flow-Control 2 portafilter
  • Zuiger
  • Roestvrijstalen verspreidingsscherm

*VEREIST dat Flairs die na november 2017 zijn gekocht, compatibel zijn. Zie afbeelding om te controleren welke Portafilter-basis u heeft. Als u een Signature PRO van de eerste generatie heeft gekocht, is dit accessoire ALLEEN compatibel met de adapterring, die afzonderlijk wordt verkocht.

**Als u een PRO- of PRO 2-gebruiker bent, heeft deze zetkop een Tamper en een trechter nodig die past op de standaardmaat zetkop (40 mm), aangezien de diameter van de Flow-Control Portafilter kleiner is dan die van de uw PRO brouwkop. U kunt de trechter en Tamper (van roestvrij staal of een deel van de doseerbeker) vinden op een van onze NEO-, Classic- of Signature-accessoirespagina's.

Geef beoordeling

Beoordeling: